Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

Vákuumtömítő gép "frissebbé" teszi az életet

2021-05-11

Az étel az az energia, amelyre az emberek támaszkodnak a túléléshez, és ez nagyon fontos az emberek számára. A modern társadalomban, ahol fejlett tudomány és technika van, az emberek elsajátították a különféle ételek tárolásának módszereit. A legelterjedtebb tárolási módszer hűtőszekrények, fagyasztók és egyéb készülékek használata hűtésre. A hűtőszekrény fagyasztórekeszének hőmérséklete azonban általában körülbelül mínusz 10 fok, ami nem képes elpusztítani a káros baktériumokat, de csak gátolhatja az étel bomlási sebességét. A forró nyáron a frissen fogyasztott zöldségek és gyümölcsök a hűtőszekrényben elrothadnak. Az élelmiszerek tartósításának nehézségei alapján átfogóan megoldja az élelmiszer-korrupció, a nedvesség, a baktériumok és a nyársak problémáit, és segít fenntartani az ételek táplálkozási frissességét.
A vákuumzáró gép természetes tartósítószerei nem adnak hozzá tartósítószereket, amelyek három-ötször meghosszabbíthatják az ételek frissességét anélkül, hogy csökkentenék az umami ízét. Egyszerű kezelés és praktikus grafikai tervezés, egygombos automatikus leeresztés, leállító gomb a vákuumintenzitás beállításához, teljesen eltér a hagyományos vákuumgép nehézkes lépéseitől elektronikus hőmérséklet-figyelővel megakadályozhatja a hegesztő alkatrészek túlmelegedését és megolvadását; ráadásul a tisztítási folyamat során rendkívül nagy légzárással automatikusan rögzül, és felhasználható a napi ételek, például hús, hal, zöldségek és gyümölcsök osztályozására és csomagolására. Csomagolás után tegye a hűtőszekrénybe, hogy megakadályozza a más ételekkel való keveredést és elkerülje a fagyás okozta ízvesztést; száraz ételek, például diófélék, fűszerek, szemek és szemes kávé lezárására és tartósítására is használható.
A vákuumtömítő gép legmeghittebb kialakítása, hogy innovatív memóriafunkcióval rendelkezik, meg tudja ismételni az utolsó vákuumintenzitást és könnyen használható. Ezen felül kiváló minőségű professzionális fagyasztótáskákkal is felszerelték, amelyek szakadás-, forralás- és mikrohullámú sütőkben is használhatók; nemcsak az összetevők frissességének megőrzésére használható, hanem nem vágott élelmiszerek készítésére is, amelyek felhasználhatók nagyrészt az összetevők természetes ízében és tápanyagtartalmában; emellett a pácolt fűszereket és alapanyagokat egyszerre teszik a zacskóba, és bármikor elővehetik őket, ami megtakarítja a munkanap előkészítési idejét és hazavihető. Ha utazik és utazik, élvezheti a finom ételeket otthon.
Otthoni vákuumtömítővel felszerelve kialakulhat az a szokás, hogy az összetevőket naponta vákuumban tárolja, ami megvédi az összetevőket a baktériumoktól és meghosszabbítja az összetevők eltarthatóságát. Ezenkívül elkerülheti az összetevők egymáshoz való közelségét, megoldhatja a túl hosszú fagyási idő problémáját és károsíthatja az összetevők ízét. Ez az élelmiszer-megőrzés és a pénzmegtakarítás valódi terméke.

Hozzászólások (0)